Kodin kalusteet ja liukuovet mittojen mukaan Porissa

Ota yhteyttä

Kodin kalusteet ja liukuovet mittojen mukaan Porissa

Ota yhteyttä

Kodin kalusteet ja liukuovet mittojen mukaan Porissa

Ota yhteyttä

Kodin kalustevalinnoissa emme ole sidottuja valmiisiin malleihin. Voimme toteuttaa kaikki kalusteet juuri sinun toiveidesi mukaan, jos valmiista kalusteista ei löydy tarpeisiisi sopivaa ratkaisua – olipa kyseessä sitten saunaremontti, keittiöremontti tai muu kodin tilan uudistus.  


Valmistamme tarvittaessa liukuovet, tilanjako-ovet ja kaapistot sekä muut kodin kalusteet mittojen mukaan kotitalouksille ja yrityksille Porissa ja Satakunnassa.

Liukuovet mittatilauksesta

Valmistamme komeroiden liukuovet ja tilanjako-ovet mittatilaustyönä. Valittavanasi on runsaasti ovien levyvaihtoehtoja sekä lasivaihtoehtoja. Ovien pyörästöt ovat korkealuokkaisia ja niissä on hyvät säätömahdollisuudet.

Oviaukon maksimikorkeus 2750 mm. Ovimalli voidaan rakentaa toiveittesi mukaisesti eri levymalleista ja jakaa alumiinisin vaakalistoin. Oviin saat halutessasi hidastimet ja automaattisesti komeroon syttyvät valot.

Liukuovikaapisto voidaan sisustaa vastaamaan komeron käyttötarkoitusta usealla eri järjestelmällä ja tyylillä. Valittavanasi on
erilaisia koreja, tankoja, kenkätelineitä, vyötelineitä, sisälaatikoita ja siivouskaappitelineitä. Voit tutustua tuotteisiin enemmän täältä.

Kalusteet vaativaankin makuun

Valmistamme yritysten ja yksityisten haastavammatkin kalusteet massiivipuusta ja levyrakenteisena. Osakomponentteina voimme käyttää lasia, kiveä ja metallia. Yrityksille valmistamme muun muassa vastaanottotiskit, esittely- ja säilytyskaapit, vitriinit ja pukuhuoneet.
Kotien tarpeisiin teemme kylpyhuoneiden ja wc-tilojen kalusteet. Valmistamme myös keittiön kalusteet mittojen mukaan. Meiltä syntyvät esimerkiksi perinnekeittiöt ja korjausosat vanhoihin keittiöihin sekä puusisustuskokonaisuudet.


Haluatko liukuovet tai tilanjako-ovet mittojen mukaan Porissa tai Satakunnassa? Haluatko kalusteen, jota et saa kaupan hyllyltä? Me autamme sinua mielellämme!