Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Porissa

Teemme myös keittiöremontteja

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Porissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Porissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Suunnittelemme ja toteutamme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Porissa ja koko Satakunnassa juuri sinun ideoidesi pohjalta ja tarpeitasi kunnioittaen. Suunnittelemme remontin toteutuksen kanssasi paikan päällä.


Saat meiltä remontit avaimet käteen -periaatteella toteutettuna. Me huolehdimme kaikesta suunnittelusta viimeistelyyn ja lopputarkastuksiin saakka. Valmistamme halutessasi kylpyhuonekalusteet mittojen mukaan.

Kokonaisvaltaista kylpyhuoneiden remontointia

Huolehdimme kylpyhuoneremontistasi suunnittelusta viimeistelyyn. Suunnittelu lähtee juuri sinun toiveistasi ja tarpeistasi. Kauttamme saat tarvittavat havainnekuvat ja mahdolliset lupakuvat sekä valvonnan. Tarkistamme rakenteet esimerkiksi kosteus- ja muiden vaurioiden varalta. Korjaamme rakenteelliset vauriot asianmukaisesti.

Toimitamme kaikki tarvittavat materiaalit toiveittesi mukaan: kalusteet, kaakelit, vesikalusteet, suihkukaapit, altaat ja kaiken muunkin tarvittavan. Kauttamme saat myös kaikki remonttitöissä tarvitsemasi ammattilaiset: sertifioidut vesieristäjät, laatoittajat, sisustusasentajat, putkimiehet, sähkömiehet. Ja vielä kaiken ajallaan ilman odottelua!

Hoidamme tarvittavat tarkastukset ja mahdollisen yhteydenpidon taloyhtiön edustajaan. Huolehdimme myös töiden aikaisesta tarvittavasta suojauksesta sekä viemme purkujätteet ja remonttiroskat pois.

Saunaremontit ammattitaidolla

Tämän päivän sauna on rentoutumistila ja paikka, jossa viihdytään. Parhaimmillaan sauna on nykyaikainen insinöörityön, käsityön ja puusepäntyön taidonnäyte.

Saunan toteutuksessa lukuisat puumateriaalit, laudemallit, sisustuskivet ja valaistusvaihtoehdot tekevät jokaisesta saunasta yksilöllisen, juuri käyttäjänsä näköisen.

Sauna on asunnon vaativimpia remonttikohteita. Onnistumisen takaavat oikein toteutetut rakenneratkaisut: vesieristykset, ilmastointi, höyrysulut, tuuletusvälit, sopivat laude- ja askelkorkeudet, kiukaan tehot sekä lukuisat muut yksityiskohdat.

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia tai saunaremonttia Porin seudulla? Hyvä tulos syntyy kokemuksen kautta! Valjasta kokemuksemme avuksesi. Voit kysyä lisää yhteydenottolomakkeella tai soittamalla.

Yhteystiedot