Puusepäntyönä tehdyt lauteet, kalusteet ja muut palvelumme Porissa

Ota yhteyttä

Teemme kaikenlaiset erikoisemmatkin puusepäntyöt Porissa ja Satakunnassa. Kauttamme saat myös erittäin kattavasti remontit tilaan kuin tilaan.


Valmistamme saunan lauteet mittojen mukaan. Teemme mitä moninaisimpia puusepäntöitä, kuten erilaisia hyllyjä, kaappeja, pöytiä ja muita huonekaluja mittojen mukaan tilauksesta. Teemme myös esimerkiksi sisä- ja ulkomaalaukset, tapetoinnit ja paneloinnit.

Lauteet mittojen mukaan

Lauteet valmistetaan yksilöllisesti verstastyönä puusepän tarkkuudella. Suunnittelemme lauteet aina tilaan sopiviksi, tyylikkäiksi, toimiviksi ja kestäviksi. Materiaaleina käytämme muun muassa vaaleaa haapaa, leppää, kuusta, lämpökäsiteltyä haapaa ja tummaa lämpökäsiteltyä radiataa tai oman makusi mukaan värillisellä saunavahalla värjättyä kuusta tai haapaa. Laudelaudan leveyksissä on myös paljon valinnanvaraa.

Erikoismittaiset huonekalut tilauksesta

Valmistamme niin erikoismittaiset ruokapöydät kuin tuolit, lipastot ja muut huonekalutkin asiakkaidemme tilauksesta. Pystymme tekemään haastavammatkin kalusteet puusta. Osakomponentteina voimme käyttää muita materiaaleja, kuten lasia, kiveä ja metallia.


Meiltä onnistuu niin kalusteiden suunnittelu kuin pelkkä toteutuskin. Asennusta edellyttävät kalusteet myös asennamme paikalleen sovittuna ajankohtana.

Muut remontit

Teemme kylpyhuone- ja saunaremonttien, keittiöremonttien sekä mittatilaustyönä tehtyjen kalusteiden ja liukuovien lisäksi myös muita asuin- ja liikehuoneistojen remontteja Porissa ja Satakunnan alueella.

Palveluihimme kuuluvat myös:

  • vesieristykset

  • vesivahinkosaneeraukset

  • laatoitustyöt

  • maalaustyöt

  • tapetointityöt

  • paneloinnit

  • keittiökalustemyynti

  • remonttitarvikemyynti.

Onko mielessäsi puusepäntyötä vaativa uusi huonekalu tai vanhan huonekalun kunnostus? Tai pohditko kenties jonkin sisätilan remontointia Porissa tai muualla Satakunnan alueella? Kysy lisää palveluistamme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Lue lisää kylpyhuone- ja saunaremonteistamme