Keittiöremontit Porissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keittiöremontit Porissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keittiöremontit Porissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keittiö on kodin sydän. Suunnittelemme keittiösi toiveittesi mukaisesti vastaamaan tarpeitasi, tyyliäsi, ja mikä tärkeintä, myös budjettiasi. Rakennamme keittiösi lattiasta kattoon ja viimeistelemme työn jäljen. Saat meiltä myös tarvittavat keittiökoneet. Yrityksemme tekee keittiöremontteja Porin sekä Satakunnan alueella.


Käytämme korkealuokkaisia tehdasvalmisteisia runkoja ja parhaita kalustemekanismeja. Mahdollisuuksia onkin lähes rajattomasti. Tarvittaessa valmistamme kalusteita mittojen mukaan.

Keittiö avaimet käteen -periaatteella

Toimimme vuosien tuomalla kovalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Saat kauttamme kokonaisvaltaisen palvelun tarvikkeineen ja töineen avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme koko remontin pakettina suunnittelusta loppusiivoukseen, sisältäen kaikki putki- ja sähkötyöt.

Suunnittelemme keittiöremonttisi yhdessä kanssasi ja otamme huomioon toiveesi ja remonttiin käytettävissä olevan budjettisi. Toimitamme kalusteet tehdaskoottuina ja heloitettuina paikalle. Rakennamme keittiösi valmiiksi lattiasta kattoon: hoidamme purkutyöt, sähkö- ja putkiasennustyöt, maalaukset, tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset ja kaikki muut mahdolliset tehtävät. Luonnollisesti kuljetamme purkujätteet ja roskat pois sekä viimeistelemme lopputuloksen.

Haluatko tehdä keittiöremontistasi helpon ja miellyttävän? Me voimme auttaa remontin joka vaiheessa, aina suunnittelusta laadukkailla kodinkoneilla tapahtuvaan keittiön viimeistelyyn asti!

Tutustu myös tekemiimme mittatilauskalusteisiin

Kestävä ja laadukas keittiö parhaista materiaaleista

Käytämme kaikissa tekemissämme keittiöremonteissa taatusti korkealuokkaisia tehdasvalmisteisia runkoja ja parhaita kalustemekanismeja, jotta lopputuloskin olisi mahdollisimman laadukas ja kestäisi aikaa. 

Valittavanasi on lähes rajattomasti ovivaihtoehtoja useilta eri valmistajilta. Kaikki nykyaikaiset pöytien kansimateriaalit ja vahvuudet ovat käytettävissä: massiivipuu, laminaatti, nanolaminaatti, keraaminen materiaali, kivi sekä ruostumaton teräs. 

Varustamme keittiösi halutessasi myös laadukkailla Cata-kodinkoneilla


Suunnitteletko keittiöremonttia Porissa tai Satakunnassa? Palvelemme sinua ammattitaidolla kaikissa keittiöremonttisi vaiheissa.